مصرف قرص گل مغربی در دوران اقدام به بارداری

سلام دکتر برای کیست سینه به من قرص گل مغربی داده هر روز ۱عدد. می خواستم بپرسم چون در حال اقدام برای بارداری هستم اگر در هنگام مصرف باردار بشم این قرص برای جنین مشکل ایجاد می کند یا خیر؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
مصرف در حال حاضر میتواند ادامه یابد
بعدا که متوجه بارداری شدید مصرف گل مغربی را قطع کنید چون در ابتدای بارداری  داروی اضافی قرار نیست مصرف کنید. مشاوره قبل بارداری و انجام آزمایشات لازم قبل بارداری فراموش نشود