مصرف قرص نیتروفورانتویین در دوران اقدام به بارداری

سلام. من قصد دارم ماه بعد برای بارداری اقدام کنم و بدلیل اینکه بعد از مقاربت همیشه باید از قرص نیتروفورانتویین استفاده کنم (بدلیل مبتلا شدن به سوزش ادرار و درد زیر شکم، البته الان خیلی بهتر هستم و اگر از سه بار مقاربت یکبار قرص بخورم کافیه ولی اگر کلا نخورم مبتلا میشوم)، برای بارداری این قرص ضرر داره؟و باید چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن32جنسیتزنشغلمعلموضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام. شما البته سابقه و شرح حالی از مشکلات ادراری و ابتلای مکرر به عفونتهای ادراری را داشته اید قبل از بارداری علاوه بر مراجعه به سرویس زنان و بررسی های لازم، جهت مشاوره و ارزیابی مجدد به متخصصین اورولوژیست هم مراجعه نمایید و یکبار دیگر کلیه مشکلات زمینه ایی خودتان و اقدامات لازم به انجام  تاکید شود.در ضمن که اگر با این ترتیب مصرف الان باردار شده باشید هم مشکلی نیست.