تنبلی تخمدان و نازایی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 126 بازدید 1 تبادل تجربه

من حدود یکساله که ازدواج کردم و دچار تنبلی تخمدان هستم در این یک سال دوبار به دکتر متخصص مراجعه کردم و دکتر آمپول اچ سی جی و کلومیفن دادن و بعد سونو واژینال گفتن مشکل نداری فولیکول غالب داری. به اندازه دلخواه رشد تخمک داشتی؛ ولی باردار نشدم. نمیدونم چیکار کنم برای درمان. آیا باید تحت نظر کلینیک ناباروری باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
با توجه به گذشت یک سال بهتر است زوج همه جانبه بررسی شده و سیکل دقیقا تحت پایش قرار گیرد و حتی از پرتوکل های درمانی استفاده شود پس تحت نظر مراکز ناباروری باشید

تجربه شما

خانوم دکتر برجیس از پاسخگویی شما بسیار متشکرم