مهارت حرکتی کودک ۶ ماهه

سلام پسری دارم که ۶ ماه و  ۱۰ روزش هست. دقت بالایی داره و به همه صداها زود واکنش نشون میده. به موقع گردن گرفت. رابطه چشمی خوبی داره. از ۴ ماهگی روی شکم میره ولی هنوز نمیتونه غلت بزنه. تازگی ها اشیا اطرافش رو برمیداره، خیلی دست و پا میزنه، روی شکم میذارمش روی دستهاش بلند میشه. هرازگاهی خودش رو جلو میکشه. با کمک میتونه بشینه. ولی در کل فعلا نه غلت میزنه نه سینه خیز میره. موقع نشستن علاقه داره پاهاش رو بگیره و دولا میشه. میخواستم ببینم آیا دیر نشده واسه انجام این کارها؟ یکم نگرانم.

اطلاعات تکمیلی

سن۲۸جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. در مورد فرزند دلبندتان هنوز مراحل حرکتی اش دیر نشده است اما یک حالت سردرگمی در مراحل حرکتی فرزندتان وجود دارد که باید با تمرین برطرفش کنید. یعنی تا غلت زدن را یاد نگرفته یا اینکه توانایی نشستن بدون کمک را به دست نیاورده باشد، نباید روی سینه خیز رفتن یا چهاردست و پا رفتن تمرکز کرد. پس سعی کنید فرزندتان را بیشتر بنشانید و در حالت نشسته با او بازی کنید و خودتان از پاهای فرزندتان بگیرید و او را بغلتانید و سپس توسط گردن فرزندتان را بغلتانید تا این دو مرحله تکمیل شوند.