سلام، برای کوچک شدن بافت سینه هام چه رژیم غذایی و ورزشی رو پیشنهاد میدید؟ میشه کمکم کنید، ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن24جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

با سلام. هر گونه ورزش هوازی از جمله پیاده روی، تردمیل، دویدن و... می تواند در این زمینه موثر باشد اما بهتر است در کنار آن تمرینات قدرتی برای حفظ توده عضلانی نیز انجام شود. در مورد رژیم غذایی، رژیم اختصاصی برای کاهش سایز سینه وجود ندارد. باید به طور عمومی شروع به کاهش کالری دریافتی کنید تا به مرور زمان وزن و درصد چربی بدن کاهش پیدا کند. در مرحله اول بهتر است با مشور یک مشاور تغذیه میزان کالری مورد نیاز روزانه خود را مشخص کرده و با حفظ 500 کالری از آن روند کاهش وزن را شروع کنید.

تجربه شما

بی نهایت تشکر خیلی بااین مسئله درگیرم.