بی اعتمادی به همسر

سلام. بیست و چهار سالمه. یک پسر نه ماهه دارم. یک سال و نیم پیش یک پیام در گوشی شوهرم دیدم که بی اعتماد شدم بهش. بهم گفت که اشتباه بوده از طرف یکی از مشتری های خانومش. خیلی معذرت خواهی کرد کلی دعوا کردیم بازم قانعم نکرد. اینم بگم که شناخت کافی از مجردی شوهرم داشتم اصلا اهل دوست دختر نبوده در فامیل هم همه قبولش دارن. اما از چشم من افتاده. از پیام فهمیدم که انگار میخواسته دوست بشه اما نشده. کلا ديگه بی اعتماد شدم و خیلی حساس. الانم اگه به مشتری پیام بده پاک میکنه با اینکه ميدونم چیز مهمی نميده چون پرينت گرفتم. نميدونم چيکار کنم. همش بهش ميگم چرا بهم پیام نميدی، بهم فکر نمیکنی. خسته شدم خیلی بهش وابسته م. احساس میکنم بقیه براش جذابترین بیشتر دوست داره با بقیه حرف بزنه تا من. کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
با کنترل کردن و زیر نظر گرفتن همسرتان آیا تا به حال به جایی رسیده اید؟ اینکه پرینت تماس های ایشون رو میگیرید کنترلشون میکنید اعتراض میکنید که چرا بهتون توجه نمیکنه بهتون فکر نمیکنه پیام نمیده همه این موارد بعد از مدتی همسرتون رو خسته خواهد کرد
اگردر کاراگاه بازی ها برایتان محرز شود که رابطه ای هست چه میخواهید بکنید ؟ ایا جدا میشوید یا ادامه میدهید به بعدش هم فکر کنید که آیا توانایی این را دارید که در صورت محرز شدن خیانت همسرتان بخواید ترکش کنید و مستقل زندگی کنید ؟
نکته کلیدی در پیام شما اذعان داشتن شما به وابستگیتون هست . وابستگی حس خوشایندی نیست و طرف مقابل رو بیشتر اذیت میکنه تا خودتون رو
پیشنهاد میکنم به جای کاراگاه بازی بر توانمندی ها واعتماد بنفس خودتان کار کنید .تازمانی که فکر کنید دیگران جذاب تر هستند وشما جذابیتی ندارید نشان از عدم اعتماد بنفس شما دارد
شما بسیار جوان هستید قابلیت ها وتوانمندی هاتون رو بشناسید و شکوفا کنید
با همسرتون در یک فضای دوستانه بدون انتقاد صحبت کنید . خواسته هاش رو بشنوید و خواسته هاتون رو بیان کنید . شما حتما باید در مورد نیازهاتون با ایشان صحبت کنید و گوش شنوایی برای ایشان باشید .بر روی وابستگیتون کار کنید البته به تنهایی نمیتونید وباید از یک مشاور کمک حرفه ای بگیرید