امکان بارداری با کاندوم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 693 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام. می خواستم بدونم امکان بارداری با کاندوم وجود داره؟ چون یک خانم در تاپیکش گفته بود که با کاندوم و رابطه محافظت شده ای که داشتند باردار شد. آیا با کاندوم امکان بارداری هست؟ در موقع استفاده از کاندوم چه تکنیکی لازمه که مطمئنی باشه و بارداری اصلا نداشته باشه و خیال آدم راحت باشه؟ من در شرف ازدواجم و می خوام اطلاعاتم در این زمینه بیشتر بشه

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر کاندوم پاره نشده باشد  احتمال بارداری وجود ندارد احتمال اینکه شخص با وجود کاندوم سالم باردار شود وجود ندارد باید به تاریخ انقضای کاندوم روی جعبه آن توجه کنید و مواظب باشید ناخن  ویا نگین انگشتر با کاندوم برخوردی نداشته باشد  تا باعث سوراخ شدن وپارگی کاندوم نشود در کل روش مناسبی است واگر نکاتی که گفته شد رعایت شود احتمال بارداری با آن وجود ندارد موفق باشید.

تجربه شما

خانم امیدوار عزیز ممنون که شفاف و واضح جوابگوی سوالات هستین بعضی کارشناسان متاسفانه در هاله ای از ابهام جواب میدن..وقتی کسی داره همه چیز رو توضیح میده توقع داره جوابی بگیره که نگرانیش رفع بشه..مثلا من میپرسم با کاندوم سالم احتمال بارداری هست میگن هر روشی ضریب شکست دارد! خب اگر واقعا با کاندوم سالم هم بشه باردار شد که دیگه کلا کاندوم نباید استفاده بشه! یا در رابطه بدون دخول و با کاندوم که پاره هم نشه واقعا امکان بارداری هست؟؟

حالا شما فکر کنید در رابطه بدون دخول با وجود سالم بودن کاندوم و در روز ۲۴ سیکل برای خانمی با سیکل های ۲۹ تا ۳۳ روزه این احتمال چقدره؟؟

خب اگر به این سوال جواب قطعی داده نشه طرف از شدت استرس بدتر پریودش عقب میفته و توهم بارداری و سیکل معیوب پیش میاد..بازم از شما سپاسگزارم

@tuberosa

خواهش می کنم . دوست عزیز با توجه به اینکه دخولی صورت نگرفته است و کاندوم نیز سالم بوده است احتمال بارداری وجود ندارد بنابراین استرس و نگرانی نداشته باشید موفق باشید