ضعف حرکتی در کودک 6 ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 161 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. کودک 6 ماهه من تازه گردنش رو نگه میداره. اون هم وقتی توی بغله. اگر درازش کنم به شکم نمیتونه روی دستاش بلند شه.

میخواستم ببرمش کاردرمانی. در ضمن بچه ام کم شنواست

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. با توجه به این که کودک شما کمی دیر گردن گرفته است، ممکن است دلبندتان تاخیر رشدی داشته باشد اما این که وقتی به حالت خوابیده به شکم است روی دستهایش نمی آید، هنوز دیر نیست و جای نگرانی ندارد. در صورت عدم بهبود وضعیت فرزندتان ابتدا به متخصص مغز و اعصاب و سپس کاردرمانگر مراجعه فرمایید.

تجربه شما

ببخشید نصفه اومده سوالم.

کاردرمان خوب در مشهد میشناسید؟

@pari#323

کاربر گرامی سلام.

معرفی، تایید و رد پزشکان در حیطه فعالیتهای نی نی سایت نیست. با تشکر