جراحی دندان عقل

سلام . من چندسال پیش ارتودنسی کردم و همون موقع دو دندان عقل بالا و پایین و جراحی کردم اما الان یکی دیگه سمت چپ پایین دارم که فکر میکنم نهفته است در مورد خطراتش خوندم خیلی مضطرب شدم واجبه که حتما جراحی کنم یا در صورت مشکل باید جراحی کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام در صورتی كه دندان كاملا نهفته است و درد يا مشكلی ايجاد نكرده و در عكس راديوگرافی به دندان كناری فشار وارد نكرده،نيازی به جراحی نيست.اما در غير اينصورت حتما جراحی شود.