کاهش رابطه جنسی بعد از زایمان

سلام من چهار ماهه زایمان کردم. دو ماه اولش خونه پدرم بودم چون شهرستان بود با شوهرم ملاقاتی نداشتم الان نزدیک به دو ماهه اومدم ولی تا الان دوبار نزدیکی داشتیم اونم به دخول نکشید و شوهرم انزال داشت . احساس میکنم شوهرم بهم سرد شده. اندامم اونقدر بهم نریخته فقط مقداری شکمم شل شده و شوهرم هم قبلا زمان رابطه اونقدر به اندامم توجه نمیکرد که الان توو ذوقش بزنه. نمیدونم شاید هم من متوجه نشدم ولی همیشه دلش میخواست زود تمومش کنه و اونقدر وقت برای تحریک من نمیذاشت . حالا خیلی به ظاهر خودم میرسم مرتب و تمیز هستم و چراغ سبز گاهی نشون میدم ولی هیج عکس العملی از طرف ایشون نمیبینم. قبلا گاهی هفته ای یکبار گاهی حتی توی روز دوبار داشتیم از لحاظ خیانت هم مطمئنم که بهم خیانت نمیکنه

اطلاعات تکمیلی

سن30جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
تغییر در امیال جنسی زن و شوهر تا یکسال پس از زایمان طبیعی است. صبور باشید . این مشکل خود به خود برطرف خواهد شد.