تفسیر سنجش تراکم استخوان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 427 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید ببخشید میخواستم بدونم میتونید سنجش تراکم استخوان رو واسم تفسیر کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن۵۸جنسیتزنشغلخانه دار وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.

تجربه شما

تراکم استخوان معمولا برای خانم ها بعد از زمان یائسگی انجام می شود تا پوکی استخوان را در نقاط مختلف بدن و درصد آن را بیابند و بر اساس آن متخصص ارتوپد تشخیص می دهد چه مقدار از دوز داروی مربوطه را باید استفاده کنید

ممنون