تفسیر آزمایش esr

دخترم تب داشت، واسش تست ers نوشت. گلبول سفید و پلاکتش پایین بود. ers شم 19 بود،ب عد از آنتی بیوتیکی که مصرف کرد، گلبول سفیدش و پلاکتش اومدن روی حد نرمالشون اما ers ش شده ۲۸. این یعنی چی؟

اطلاعات تکمیلی

سن30جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

میزان esr به تنهایی نشان دهنده بیماری خاصی نیست. بایستی بقیه فاکتورهای اندازه گیری شده رو به شکل همزمان بررسی کرد. به شکل اولیه افزایش esr مربوط میشه به یک عفونت اما همونطور که گفتم بایستی با سایر فاکتورها و معاینات بالینی دکترش همراه باشه

با احترام