سلام من ۲۵سالمه. قوز و گودی شدید کمر دارم .خودم احساس میکنم علت روی شکم خوابیدنه. هر کار و روشی بود انجام دادم اما موفق نمیشم روی شکم نخوابم. زیاد وقت ورزش ندارم. آیا با فیزیوتراپی میشه درمان کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلخانه دار وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

با فيزيوتراپی اصلاح صورت ميگيرد اما مستلزم همكاری و انجام تمرين هايتان در خانه است.

اگر عادت به دمر خوابيدن داريد يک بالش زير شكم قرار دهيد تا حداقل از گودی كمر بيش از حد جلوگيری شود.

براي اصلاح قوز به ديوار تكيه دهيد و گودي كمرتان را به ديوار فشار دهيد، شانه هايتان را به سمت ديوار بكشيد تا در قدام سينه احساس كشش داشته باشيد.

حركت را برای ٣٠ ثانيه نگه داريد و حداقل ١٠ تكرار روزانه انجام دهيد.

روی تخت يا مبل دراز بكشيد و دو پا را خم كنيد طوری كه كف پا ها روی تخت باشد، گودی كمرتان را صاف كنيد و به تخت فشار دهيد، همزمان شكم هم به داخل می رود، حركت را براي ٥ ثانيه نگه داريد و ١٠ مرتبه تكرار كنيد، هر سری حركت را ٣ بار در طول روز انجام دهيد.