درمان گودی کمر و پای پرانتزی

سلام ، من بعد از آخرین زایمانم دچار گودی کمر و پای پرانتزی شدم سوالم اینه که توی سن من (43 سال) میشه این عوارض درمان بشه و اینکه آیا پیاده روی تاثیری در روند این بدفرمی ها داره یا نه؟ ممنون از پاسخگویی شما

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

گودی كمر يكی از عوارضی است كه ثانويه به بارداری ايجاد می شود و اگر درمان نشود ممكن است باعث كمر درد شود

اگر كمر درد داريد به ارتوپد يا فيزيوتراپيست مراجعه كنيد و ابتدا درد را كاهش دهيد، چون همزمان با وجود درد نميتوان تمرين انجام داد.

اگر درد نداريد حركات اصلاحی كمر را می توانيد شروع كنيد:

روی تخت يا مبل دراز بكشيد و دو پا را خم كنيد طوری كه كف پا ها روی تخت باشد، گودی كمرتان را صاف كنيد و به تخت فشار دهيد، همزمان شكم هم به داخل می رود، حركت را براي ٥ ثانيه نگه داريد و ١٠ مرتبه تكرار كنيد، هر سری حركت را ٣ بار در طول روز انجام دهيد.

اگر ميخواهيد پياده روی كنيد بهتر است حين پياده روی كمربند يا شكم بند طبی استفاده كنيد.

در رابطه با پاي پرانتزی مسئله مهم شدت آن است، چون درجات خفيف ان تداخلی با پياده روی ندارد،

اما اگر شديد باشد ابتدا بايد درمان شود ، و از شدت آن كم شود.

بهترين تمرين براي اصلاح پای پرانتزی تقويت عضلات داخل ران است ، برای اين منظور در همان وضعيت حركت كمر قرار بگيريد و يک بالش قطور بين دو زانو قرار دهيد و دو زانو را به بالش فشار دهيد حركت را برای ٥ ثانيه نگه داريد و سه ست ١٠ تايی در روز داشته باشيد.