سلام. من بیست و هفت سال دارم. یکم کم کاری تیروئید دارم که از قرص لووکسین استفاده میکنم و غلظت خون هم دارم که hb خونم 18 هست.دکتر خون و زنان رفتم همه آزمایشایی که نیاز بود نوشتن.بیماری خاصی نشون نداد. آیا این غلظت خون برای بارداری خطرناکه؟ من با چه دکتری باید مشورت کنم متاسفانه هیچ دارویی برای رقیق شدنش ندادن

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است به پزشک دیگری مراجعه کنید تا با توجه به فاکتورهای انعقادی خون شما در صورت نیاز دارو تجویز شود موفق باشید

تجربه شما

سلام عزیزم. مشکلت دقیقا مثل منه. اما من یه درد دیگه دارم. شوهرمم اسپرمش خیلی ضعیفه. منم میخواستم بدونم میشه با غلظت خون حامله شد؟