اعتیاد همسر به شیره و تریاک

سلام. شوهرم به شیره و تریاک اعتیاد داره دلم میخواد کمکش کنم اما بلد نیستم چیکار کنم خودشم هیچ علاقه ای به ترک نشون نمیده خواهش میکنم راهنماییم کنید. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

با سلام ممنونم كه مارو انتخاب كردين
دوست عزيز اينكه شما به فكر همسر و صلاح زندگيتون هستين خيلی عاليه، ولي تا زمانی كه فرد معتاد خودش علاقه ای به ترک مواد نشون نده نمی شه كار خاصی انجام داد. شما تلاش كنيد كه انگيزه ترک كردن تو وجود ايشون شوكوفا بشه. باهاشون صحبت كنيد و سعی كنيد كه متقاعدشون كنيد، تو مرحله بعدی شما می تونيد از اطرافيان و افرادی كه ايشون ازشون حرف شنوی دارند كمک بگيريد.