لخته های خونی در رحم پس از سزارین

سلام. پی سی او هستم. دوماه پیش خارج از رحم باردار بودم و خونریزی شدید داخلی کرده بودم که سزارین شدم ولولۂ چپمو برداشتن.35روز بعد از عملم پریود شدم و تا 12 روز ادامه داشت بعدش قطع شدو5 روز بعد باز لکه بینی و خونریزی (کم) شروع شد.و ادامه داشت .دیروز به دکترجراحم مراجعه کردم برای بارداری که برام سونوی داخلی انجام داد گفت که تخمدانهات یه مقدار بزرگ شدند و رحمت نازک وظریف شده (به خاطر عمل) و چند تا لخته خونی داخلشه و گفت خونریزیت به خاطر همینه و گفت که بخیه هات از داخل هنوز زخمه و جوش نخورده.برام آمپول و قرص یاسمین و متفورمین و فولیک اسید و آهن تجویز کرد و گفت تا شش ماه اجازۂ بارداری نداری و توی این مدت باید داروهایی رو که برات مینویسم رو مصرف کنی وزنتم بیاری پایین (چون یه مقدار اضافه وزن دارم) تا بد نت کمکم به حالت قبل برگرده. حالا خیلی نگرانم به خاطر اینکه گفت بخیه هات از داخل جوش نخورده (ظاهر بخیه هام از بیرون خوبه و از نظر عفونت و اینا مشکلی نداشت از اول عمل.) چندماه طول می‌کشه که بخیه ها از داخل کامل جوش بخوره. به خاطر لخته هایی که گفت داخل رحمته نگرانم گفت با این داروها رفع میشه. میخواستم بپرسم که ممکنه برای کسانی که سزارین شدند چنین چیزی پیش بیاد یا فقط من اینجوری شدم. گفته استرس نداشته باش ولی از دیروزتاحالا خیلی میترسم .لطفا راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن22جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید مشکلی وجود ندارد با مصرف قرص های تجویز شده توسط پزشک معالج پریود شما منظم می شود وضعیت بخیه های شما غیر طبیعی نیست  بنابراین نگران نباشید  ۶ ماه بعد از عمل می توانید برای بارداری اقدام نمایید موفق باشید