نحوه رفتار و کمک به فرد معتاد

سلام خسته نباشین

شوهر من معتاده هیچ مشکلیم جز این نداره نه اخلاقی نه از لحاظ ندادن خرجی نه کار نکردن

کار میکنه با این که حقوقش یه تومنه ولی در حد توانش خرج میکنه تا حالا یک بار کتکم نزده و حتی تو چهار سال کسی متوجه معتادیش نشده و بین خودمون نگهش داشتیم

من بابام هم اعتیاد داره انگار هر چی معتاده باید تو زندگی من باشه

من تو این چهار سال پشتش بودم (محبت و درک) الان خودش میگه خسته شدم و قصد ترک دارم ولی هیچ تلاشیم نمیکنه و کمک منم نمیخواد. منم دیگه خسته شدم چهار سال با این و بیست سال با بابام کنار اومدم الان همش بهش غر میزنم که غیرتش رو جریحه دار بکنم که شاید تکونی بخوره راهنماییم کنین لطفا دیگه اعصابم و جسمم خیلی ضعیف شده. یک فرد افسرده شدم که مدام ته خونم و با هیشکی حرف نمیزنم.

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلخونداروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

دوست عزيز ممنونم كه ما رو برای مشاوره انتخاب كردين
شرايط شما سخت هست، ولی نبايد اجازه بدين اين شرايط شما رو از پا در بياره ومغلوبتون كنه. علی الخصوص كه رفتار همسر شما شايسته و خوب هست . وقتی فرد معتاد به مرحله خسته شدن از اعتياد می رسه نشانه خوبی هست برای اقدام به ترک. فقط تو اين شرايط فرد معتاد تو دو راهيه ترک و كسب لذت از مواد قرار ميگيره و مدام برای  ترک كردن تعلل ميكنه. پس با صبر خودتون به همسرتون كمک كنيد.گاهی این موضوع را گوشزد کنید البته به شرطی که بیش از حد نباشه میتونه  كار ساز خواهد بود.