احساس تنهایی و فکر خودکشی

وقتی نه شوهرت پشتت باشه نه خونواده خودت و نه در آمدی داشته باشی چیکار باید کرد؟ وقتی با شوهرم دعوام میشه به هر دلیلی سریع میره پیش خونوادم چون میدونه که خونوادم گوش مالیم میدن با شوهرم با احترام حرف میزنن اما منو خرد میکنن میگن بیچاره شوهرت که تو رو گرفته. بعدش شوهرم انقدر حالش خوب میشه همش نیشخند میزنه بهم میگه تو ارزشی واسه هیشکی نداری . مامانم و بابام نمیخوان به خاطر من خودشون رو خراب کنن پیش داماد اما نمیدونن که اینطوری زندگی من خراب میشه. حسابی با مادرم دعوا کردم بهشون گفتم دیگه دختری ندارن و حق ندارن بهم زنگ بزنن. اما شوهرم و خونوادم دل و قلوه به هم میدن انگار من آدم بده داستانم. خیلی حالم بده از این موضوع همش فکر خودکشی دارم. شما کمکم کنین من چیکار میتونم بکنم با این دشمن های دوست نما؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلدرحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز شما خواهر و برادری دارید ؟ پدر و مادر شما با آنها هم همین رفتار را دارد ؟
آیا تا به حال بدون دعوا کردن شده با خانواده خود صحبت کنید و علت کارشون از زبون آنها بشنوید؟ نه آن چیزی که خودتان حدس می زنید .
آیا شما تحصیلات دانشگاهی دارید ؟
آیا فرزندی دارید ؟
آیا تا به حال شده پیش مشاور بروید و درباره مشکلتان بخواهید مشاور بگیرید ؟
آیا شما تا به حال دنیال کار بودید که کار کنید ؟
چرا می خواهی طلاق بگیرید ؟
آیا تا به حال به سود و زیان طلاق و ادامه زندگی مشترک فکر کردید ؟
آیا به این فکر کردید که بعد از طلاق کجا می خواهید بروید ؟
اگر دوست داشتید به این سوالات جواب دهید در یک سوال جدید به نام من علی قارداشی بنویسید . ممنون