پریودی نامرتب وزمان اولین سونوگرافی

سلام وخسته نباشید

من بیشتراز دوهفتست فهمیدم باردارم ۲۹ماه قبل ازمایش بتا دادم۸۹بود سه روز بعد یعنی دوم همین ماه ازمایش مجدد بتادادم ۴۴۵بود چون پریودی نامرتب دارم یادم نیست اخرین پریودیم دقیقا کی بوده باتوجه به عدد بتا میشه بگین کی برای سونوگرافی برم که قلب تشکیل شده باشه ونخوام دوباره برم؟خیلی سردرگمم نمیدونم چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن۲۸جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر مشکل خاصی ندارید بهتر است ۳ هفته دیگر زیر نظر پزشک  سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.