مصرف قرص ژلوفن سينوس در بارداری

سلام خسته نباشيد، هفته ٣٠ ام هستم. سرماخوردم چرک خشک كن و آمپول پنی سيلين زدم تب و گلو دردم خوب شد ولی كيپ شدن بينيم برام مشكل ساز شده بخصوص كه سردرد هم دارم، دكتر رفتم متخصص زنان بهم قرص ژلوفن سينوس داد ولی توو اينترنت سرچ كردم گويا ممنوعه. ميخواستم بپرسم چكار كنم بخورم مشكلی نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن٣٠جنسیتزنشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام  بهتر است از مصرف قرص در این هفته از بارداری خودداری کنید و مصرف نکنید

موفق باشید