توده برجسته در سینه

سلام من یه ماه پیش وقتی سینه هام رو معاینه میکردم فکر کردم یه چیز گرد تو سینه سمت چپ طرف قفسه سینه هست. رفتم برای معاینه که گفتن چیزی نیست الان وقتی تو حالت عادی هم که نشستم حسش میکنم ولی وقتی طبق دستور معاینه میکنم چیزی حس نمیکنم. میخواستم ببینم آیا ممکنه اونی که معاینه ام کرد اشتباه کرده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز
اگر طرز معاینه صحیح را یاد گرفته اید به همان صورت صحیح و علمی عمل کنید،چون در حالت نشسته ممکن است اشتباها بافت طبیعی پستان ،در لمس توده بنظر برسد