لجبازی و ناسازگاری دختر ۳ساله

سلام .دختری دارم۲سال و۱۰ماهشه ولی گاهی لجبازی میکنه و مشکل من اینه که دخترم با بچه ها نمیسازه مخصوصا بچه های بزرگتر ازخودش خواهرزادم حدود ۶ سالشه و وقتی میان پیش هم اصلا باهم نمیسازن مخصوصا خواهرزادم بدتر لج میکنه و دخترمو اذیت میکنه خواهرم خیلی زودرنجه ما نمیتونیم چیزی بگیم حتی خواهرزادم دخترمو میزنه دختر منم فوری اونو میزنه اما بدشانسم هست آخه همه کتک زدن اونو نمیبینن فقط دختر منو میبینن که میزنه واقعا کلافه ام این موضوع یاعث شده .دخترم انقدر عصبی شده که گاهی منم چنگ میزنه بعد پشیمون میشه و بوسم میکنه به حرفام اصلا گوش نمیده هر چی بهش محبت میکنم بدتر لوس میشه شوهرمم کمی عصبی و بی حوصلست حوصله گریه هاشو نداره تو رو خدا کامل راهنماییم کنید چه کارش کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۸جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:

دوست عزیز همواره به خاطر داشته باشید که هر بار که رفتاری انجام می شود همین انجام شدنش میتواند تشویقی باشد برای ارتکاب آن در دفعه بعدی.مثلا اگر من یک بار قلنج انگشتم را به خاطر رفع خستگی بشکنم، دفعه ی بعدی ممکن است بدون نیاز به رفع خستگی و فقط بر حسب عادت آن کار را انجام دهم. در مورد دختر شما هم زدن و جنگ با همسال و هم بازیش به صورت عادت درآمده همین طوراست در مورد زدن شما.

پس کاری که باید انجام دهید این است که، در قدم اول از ایجاد این موقعیت یا شرایط ها جلوگیری کنید. مثلا تا مدتی با دختر خاله اش در یک محیط قرار نگیرند و در ارتباط نباشند. یا قبل از این که شما را بزند دستانش را بگیرید و بگویید: من نمیزنم تو هم نزن.در مرحله بعد ، کمی که گذشت و این عادت به زدن تا حدودی از سرش افتاد او را به محیط های کودکان مثل پارک ببرید و از قبل به او آموزش دهید که در مواجهه با کودکان سلام کند و بازی کند. تشویق فراموش نشود

سربلند باشید مثل شمشاد