نسبت فامیلی با همسر و ترس از بیماریها

سلام و وقت بخیر. خانمی 26 ساله هستم با همسرم نسبت فامیلی دور دارم ، قصد بارداری دارم اما شدیداً از بیماریها و سندرومهایی که بچه ها بهش مبتلا میشن میترسم ترسم به فوبیا تبدیل شده که قدرت تصمیم گیریمو گرفته سابقه بیماری خاصی در خانواده نداریم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن۲۶جنسیتزنشغلوکیل پایه یک دادگستریوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه نسبت فامیلی دور  با همسر خود دارید ودر اقوام درجه یک خود و همسرتان کسی  سندرم داون ندارد جای نگرانی وجود ندارد ضمنا در بارداری سونو گرافی و آزمایش  غربالگری جنین از خانمهای باردار گرفته می شود موفق باشید