سلام وقت بخیر ، خانمی هستم سی و چهارساله و همسرم چهل و سه ساله ، سه ساله ازدواج کردیم ، سه روز در هفته با همسرم رابطه جنسی دارم اما نیاز من بیشتره. با همسرم صحبت کردم اما هردفعه به یه بهانه ای یا شوخی از کنار خواسته ام گذشته و به همون سه روز اکتفا میکنه ، من مجبور به خودارضایی میشم و این مسئله منو خیلی آزار میده چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۴جنسیتزنشغلمدرسوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

تفاوت سنی شما یکی از علل تفاوت در تمایلات جنسی شماست. مردان پس از ۴۰  میل جنسی اشان کمی رو به افول می گذارد. در حالی که شما هنوز امیال جنسی قوی دارید. بهتر  است:

۱- با همسرتان صحبت  کنید و در خصوص تعداد دفعات رابطه جنسی به توافق برسید که کمی شما به خاطر ایشون از دفعات رابطه جنسی صرف نظر کنید و کمی هم  ایشون به خاطر  شما به تعداد دفعات رابطه جنسی بیفزایند.

۲- از ایشون بخواهید که با دست یا  دهان شما  رو ارضا کنند و تمام. یعنی  دلیلی نیست که ایشون هم حتما بعد از شما ارضا شوند.

تجربه شما

ممنون از راهنماییتون

خب عزيزم ميتونی بهش بگی تو راضی هستی من اين كارو كنم؟