درد اطراف ناف و زیر شکم در هفته 31 بارداری

با سلام

من الان دو روزه که اطراف نافم و زیر شکمم درد میکنه. به بهداشت مراجعه کردم، متخصص مامایی گفتن به خاطر خوردن غذای بیرونه (کباب). معده ام هم خیلی نفخ و ورم دارد. یه مسکن دادن ولی بهتر نشدم. بیمارستان هم رفتم تریاژ نوار قلب بچه را گرفتن گفتن از لحاظ مامایی مشکلی نیست و چون قبلا عفونت ادراری داشتم برام آزمایش نوشتن که wbc 35-40 بود و rec 2-4  و bacteria moderate  بود

الان موقع نشستن و بلند شدن خیلی احساس درد میکنم به طوری که کامل نميتونم صاف بشم.

هفته 31 هستم

اطلاعات تکمیلی

سن26جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام احتمالا عفونت ادرارى دارىد و بايد كشت بگيرىد وكپسول آنتى بيوتيک شروع كنىد تا جواب كشت بياد واگه لازم بود درمان ادامه يابد . بهتره اگه انقباضى هم ديده ميشه داروى بتامتازون هم براى زايمان زودرس بگيرىد