تاثیر مصرف قرص لتروزول بر اقدام به بارداری

سلام خانم دکتر خسته نباشید

من بیست ساله هستم که چندهفته بعد از ازدواجم فهمیدم تنبلی تخمدان دارم ...اوایل از زمانی که پریود شدم مدام کیست داشتم.  دوماه قرص ال دی میخوردم خوب میشد دوماه بعدش دوباره کیست می‌گرفتم...من تنبلی تخمدان رو با سونوگرافی فهمیدم دارم... تخمدان چپ من چهار ، پنج تا کیست ریز داشت ولی سمت راستم طبیعی بود

من چون نمیخواستم اقدام کنم تا فروردین دکتر یازده ماه قرص سیپروترون کامپاد برای من نوشت همراه با دوبار در روز قرص مفتورمین...

به من گفت تا فروردین بخور و از همون ماه که پریود میشی شروع کن به خوردن قرص لتروزول. از روز سوم پریود که روز پانزدهم پریود برام دوفاستون نوشته...

سوال من اینه که الان من یازده ماه قرص ضدبارداری میخورم این قرص ها بعدش تاثیر میکنه که بعدش بخورم سریع باردار بشم... بعدش من شنیدم قرص اووبوست خیلی خوبه میتونم استفاده کنم؟؟؟

خیلی استرس دارم که این لتروزول تاثیر ضدبارداری داشته باشه

اطلاعات تکمیلی

سن۲۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام سه ماه اول بايد قرص ضدبارداری را قطع كنيد و سپس اقدام به بارداری كنيد و فعلا نيازی به درمان تخمک گذاری نداريد