تاثیر استرس بر اقدام به بارداری

سلام وقت تون بخیر... میخواستم بپرسم ما نه ماهه که اقدام کردیم برای بارداری، سونو رفتم ولی مشکلی نداشتم، دارو هم مصرف نمیکنم فقط خیلی استرس دارم، یعنی ممکنه از استرس باشه؟ خیلی نگرانم... میخوام از این ماه برم دکتر ولی میترسم

اطلاعات تکمیلی

سن20جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است از استرس واضطراب به دور باشید و آرامش داشته باشید با توجه به شرح  حال شما بهتر است به پزشک مراجعه نمایید تا چکاب شده و اگر نیاز بود  برای همسر شما آزمایش اسپرم درخواست شود موفق باشید