آزمایش آمنیوسنتز و احتمال سندروم داون

سلام مشاور عزیز به کمکتون خیلی نیاز دارم. من یک خانم ۲۹ساله ام و بارداری دوممه الان داخل هفته ۲۰ هستم. غربالگری و سونو اولم همه نرمال بود. Nb دیده شد و nt هم ۱/4بود. آنومالی سه ماهه دومم هم نرمال بود. استخوان بینی ۴میلی بود. ولی آزمایش خون ریسک ۱به ۲۵ برای سندروم داون رو داده که رفتم برای آمنیوسنتز. تا جواب بیاد دق میکنم. با این شرایط میشه جواب آمنیو مثبت باشه؟ به خدا دارم سکته میکنم.

اطلاعات تکمیلی

سن۲۹جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزيز
قبل از حصول نتيجه آزمايش نميتوان حدسي در اين مورد زد. توصيه به انجام آمنيوسنتز كوچكترين احتمال ممكنه براي نقص جنين را براي پزشك مشخص ميكند و جهت اطمينان از سالم بودن جنين است. آرامش خود را حفظ كنيد و تا پاسخ آزمايش صبور باشيد.