استرس و اقدام به بارداری

سلام. من آدم استرسی هستم و تا چند ماه پیش قرص میخوردم . الان قصد بچه دار شدن دارم اما نمیتونم بیخیال باشم مدام گریه میکنم . صبر و تحمل ندارم در یک نگاه کل زندگیم شده بچه و فکرکردن به اون چیکارکنم آروم بشم از استرسم کم بشه دارم عذاب میکشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۱۷جنسیتزنشغلدرحال تحصیلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزيز سلام :✋🏻
ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد
استرس(فشار عصبي):
حالتي است در روان وتن كه ناشي از واردشدن فشارهاي عصبي و جسمي به فرد است .
حالتي ناشي از فشار است
يك تجربه هيجاني منفي است
احساسي است كه زماني به شما دست ميدهد كه فشار بيشتر از آنچه شما به آن عادت داشته ايد بر شما وارد شود.
*تنفس آرام وعميق :
روزانه ١٥تا٣٠ دقيقه تنفس آهسته و عميق ميتواند به خوبي  به جلوگيري از استرس كمك كند.تنفس عميق و آهسته حتي ميتواند به شما كمك كند كه بهتر فكر كنيد و در نتيجه ميتوانيد از راه حل هاي بهتري براي مقابله با استرس استفاده كنيد.
-وقتي كه شما تحت استرس قرار داريد،در جاي آرام و راحتي دراز بكشيد.
-نفس خود را به مدت ٥ثانيه نگه داريد و سپس به آرامي و به مدت ٥ثانيه نفس تان وخارج كنيد (بازدم)
-٥يا ٦بار اين كار را تكرار كنيد ،تا زماني كه احساس آرامش به شما دست دهد.

تامل كن !به خاطر داشته باش كه آرامش و سلامت ذهن تو مهم تر از هر آن چيزي است كه در حال حاضر در مورد آن استرس داري.
*اگراسترس  همچنان رو به افزايش بود ،از يك مشاور
و روان شناس كمك بگيريد.

                                      شاد و موفق باشيد 🌹