قرض دادن پول بدون مدرک قانونی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 105 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام و عرض ادب. يكی از آشنايان  همسر دوستم خواستن يک ماشين بخرند كه به علت كافی نبودن نقدينگی از ايشان درخواست قرض كردند و گفتند تا سه روز آينده قرض رو ميدن (گفتن چک دارن كه اون زمان پاس ميشه). از روی اعتماد همسر دوستم يک چک بين بانكی از حسابش در وجه فروشنده گرفت و تحويل فروشنده داد. هيچ مبايعه نامه ای هم بين خريدار و فروشنده و همسر دوستم نوشته نشد. الان اون آقا ماشين رو خريده و سند هم بنام خودش گرفته اما در جواب دوستم و همسرش گفته من قرض شما رو نميدم. شما به من پولی نداديد و انكار ميكنه.

از طرفی دوستم و همسرش با اطلاع قبلی رفتن دم خونشون برای اينكه صحبت كنن ولی اونا هم انكار كردن هم برخورد فيزيكی كردن. البته بدون هيچ سلاح و جراحتی بوده. ولی شيشه ماشين دوستمو شكوندن و تهديد كردن كه ما ازتون شكايت ميكنيم به جرم تهمت و اعاده حيثيت ميكنيم.

سوال اين هست كه همسر دوستم ميتونه ازشون برای بازگرداندن پولش شكايت كنه؟ اگر بله روندش چيه و بايد از اون آقا شكايت كنه يا فروشنده؟

آيا اونا ميتونن از دوستم و همسرشون  شكايت كنن يا خير؟

با تشكر از پاسخ شما

اطلاعات تکمیلی

سن31جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام و وقت بخیر
در خصوص این موضوع،همسر دوستتون باید ثابت کنن که پول رو به دوستشون دادن و با توجه به اینکه هیچ مدرکی ندارن و طرف مقابلشون انکار میکنه اثبات این موضوع کار بسیار بسیار سختی هست.
موفق باشید

تجربه شما

کاش حداقل چک رو در وجه فروشنده نمیگرفت شاید اینطوری میشد ثابت کرد