نحوه مصرف قرص لتروزول

سلام خسته نباشید

من این ماه قرص لتروزول مصرف کردم شبی یه دونه. بعد متوجه شدم یه شب زودتر قرص رو شروع کردم. میخواستم ببینم این ضرری ندارد؟   من تنبلی تخمدان هم ندارم. دکترم شبی سه تا نوشت که من شبی یکی خوردم ولی دیشب فراموش کردم قرص بخورم نمی‌دونم الان بخورم یا شب دوتا بخورم بنظرتون چیکار کنم؟ حالا که زود شروع کردم  و یه شب هم فراموش کردم چند تا باید بخورم؟ در ضمن دکترم چون بهش گفتم می‌خوام تعیین جنسیت کنم اینارو بهم داد

سپاسگزارم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور
سلام. اين قرص ربطی به تعيين جنسيت ندارد و فقط به رشد فوليكولها كمک ميكند، چون تنبلی تخمدان داشتين شبی سه عدد داده اند، حالا كه شبی يک عدد خوردين تعداد روزهای مصرفی را اضافه نكنين امشب دو عدد رو با هم مصرف كنيد و روز دهم پريود سونوگرافی انجام دهيد