با سلام و خسته نباشید خدمت کارشناس محترم

بعد از کورتاژم نمونه جنین رو برای بررسی به پاتولوژی دادم که به شرح زیر میباشد:

the specimen recieved in formalin labeled as endometrial curettage are multiple irregular white gray, friable fragments of soft tissue and blood clot, measuring in aggregate 4*3*1 cm.
TS in 2 blocks.

Diagnosis:
products of conception.

ممنون میشم،توضیح بدین ،جنینم مشکلی نداشته؟،من برای بارداری مجدد مشکلی پیدا نمیکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام عزيزم اين ازمايش فقط نشان ميدهد اين بقايا محصولات بارداري بوده و چيز خاصي را نشان نمي دهد