سلام بدلیل افسردگی بسیار لاغر شده ام میشه دارویی برای افزایش اشتها معرفی کنید وزنم55 قد 170
پاسخ مشاور
باسلام و احترام جهت افزایش اشتها می توان از سیپروهپتادین یا قرص مخمر آ بجو استفاده کرد.اما ابتدا باید از نظر علل زمینه ای بررسی و آزمایشات لازم را انجام دهید چون کاهش اشتها و وزن بویژه اگر ناگهانی باشد حتما بایستی پیگیری شود. ارادتمند دکتر سام صفایی کلینیک زیبایی ونک