سلام. حدود دو ساله مدت زمان پریودهام ده روز طول میکشه و هر دو هفته یک بار پریود میشم، مشکل رحم و هورمونی ندارم استرسم بالاست. بعد از مراجعه به پزشک سه ورق قرص ال دی نوشتن به همراه سی عدد دوفاستون، اونا رو که استفاده کردم فقط همون ماه اول که ال دی به همراه دوفاستون بود مشکلم رفع شد ، اون دو ورق قرص ال دی بعدی اثری نداشت به دکتر گفتم دفعه بعد سه ورق سیپروترون نوشت که اونام تاثیر نداشتن و دچار لکه بینی قبل قاعدگی هم شدم، این تند پریود شدن باعث کم خونی میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۵جنسیتزنشغلمترجموضعیت تاهلمجرد

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  برای پیشگیری از کم خونی بهتر است از قرص آهن حداقل ۱۰ روز در ماه استفاده نمایید موفق باشید