افسردگی بعد از زایمان

سلام. افسردگی بعد از زایمان داشتم . چند وقت قرص خوردم به خاطر شیردهی قوی نبودن. الان چند وقته نخوردم و  فرزندم را از شیر گرفتم. ولی بازم آشفتگی ذهنی دارم زود عصبانی میشم و همه چیز رو به خودم میگیرم و خیلی از لحظات چند ساعت پیش رو یادم نمیاد احساس تنهایی شدیدم میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن1جنسیتزنشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ا را انتخاب کردید .
دوست عزیز احتمال دارد که دوباره افسردگی شما برگشته باشد . باید به دکترتان مراجعه کنید و اگر نیاز باشد دارو مصرف کنید .
حتما سریع اقدام کنید تا بتوانید فرزندتان را به بهترین نحو بزرگ  کنید .
موفق باشید .