ترس از زلزله در کودک 5 ساله

سلام. خدا قوت. دخترم‌ ۵ سالشه از وقتی که در تهران زلزله اومده ترس شدید گرفته به طوری که هرجا میرم پیشمه . میشینم ،میشینه. میخوابم ، میخوابه. سرویس بهداشتی باید برم داخل پیشش باشم تا کارشو انجام بده. اسم زلزله از اخبار یا مردم میشنوه رنگ صورتش میپره. خیلی نگرانشم.

اطلاعات تکمیلی

سن۲۹جنسیتشغلخانه داروضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام و درود
اخبار رو در حضور فرزندتون به هیچ وجه اخبار رو دنبال نکنید و دیدن صحنه های دلخراش از تلویزیون رو متوقف کنید. و در مورد زلزله حرفی نزنید .از تنش ها و اخبار دور باشید این به سلامت روان خود و کودکتون کمک میکنه البته این به معنی انکار واقعیت نیست، به فرزندتون بگید نگرانیت رو درک میکنم و بذارید هیجاناتش رو بگه اما بگید که با یاد گرفتن یه سری نکات و رعایت اونها اسیبی نمیبینیم و در قالب بازی جاهای امن خونه و واکنش درست و شیوه پناه گرفتن  رو بهش آموزش بدید.زیاد باهاش بازی کنید که هیجانات منفیش رو تو بازی تخلیه کنه.قبل از خواب در اغوش بگیریدش و براش داستان بخونید.
در رابطه با پیامدهای زلزله احتمالی مقاوم نبودن ساختمان یا ربط دادن زلزله به عقوبت الهی صحبت نکنید چرا که اضطرابش رو زیاد میکنه.