سلام . من بعضی وقتها ترشحات خیلی زیادی دارم و پریودم همیشه با سه چهار روز تاخیر هستش ولی مدت پریود تقریبا ثابته بعضی مواقع اگر فعالیت زیاد داشته باشم قسمت پایین شکمم درد میگیره میخواستم بدونم این ها نشونه ی عفونته؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۰جنسیتزنشغلارایشگروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر نشانه عفونت نیست و طبیعی است وجای نگرانی ندارد اگر رنگ ترشحات شما تغییر پیدا کند و بوی بدی بدهد ویا سوزش و خارش ویا التهاب واژن داشته باشید نشانه عفونت می باشد موفق باشید