اضطراب و مصرف دارو

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 213 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

من حدود یک ماه هست که دچار اضطراب شدید شدم از اضطراب نمیتونستم غذا بخورم تحت نظر روانپزشک هستم و قرص سیتالوپرام روزی یه دونه استفاده میکنم. الان از اینکه نکنه دیوونه بشم میترسم. میترسم برم خونه و نتونم از بچه ام مراقبت کنم. یه صدای معمولی مثل صدای گریه بچه گاهی خیلی آزارم میده و تنگی نفس میگیرم و ضربان قلبم میره بالا. میترسم دچار یک اختلال شده باشم . خیلی نگرانم

به نظرتون حالم خیلی غیرعادیه و اینکه من خوب میشم؟ چقدر طول میکه خوب شم؟ خسته شدم.

توروخدا زود جوابمو بدین

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام
جای نگرانی نیست.
مقداری اضطراب دارید با سیتالوپرام بهبود پیدا می کنید

تجربه شما

ممنون از پاسخگویی تون.