تکرار ادرار در مواقع پریودی

سلام . علت تکرار ادرار در روزهای پریود چی هست و کم بودن پریود برای بارداری تاثیر داره؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن24جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز علت آن رژیم غذایی شما است واگر بعد از پریودی این مشکل برطرف شود نیازی به پیگیری وجود ندارد میزان کم شدن خون ریزی  پریودی علت های مختلفی می تواند داشته باشد مانند استفاده از داروهای هورمونی  ویا اختلالات هورمونی موفق باشید.