اقدام به بارداری و قلیان کشیدن همسر

ماه پيش بدون دليل بچه دوماهه سقط كردم هيچ دليل خاصي نداشت نه خونريزي نه حيزي فقط خود به خود مرده بود همسرم هفته اي دوبار قليون ميكشه تو اينترنت خوندم دخانيات پدر قبل از اقدام سبب سقط ميشه آیا با وجود قليوني بودن همسر قبل بارداري و طي اقدام فرزند سالم و بارداري موفقي  میشه داشت؟؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن٢٥جنسیتزنشغلمعلموضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز بله  نگران نباشید اگر همسر شما مشکل اسپرم داشته باشند این مسئله باعث ناباروری مردان می شود  دخانیات  ممکن است باعث تضعیف اسپرم و ناباروری مردان ویا اینکه سقط  شود البته اگر به مقدار زیاد وبه مدت طولانی استعمال شود نمی توان صد در صد علت سقط شما را مشکل همسرتان دانست موفق باشید.