پرخاشگری و بدرفتاری کودک 3 ساله

باسلام. دختر 6 ساله ای دارم که خیلی زود عصبی میشه و صداش رو بلند میکنه. اصلا با داداش 3 ساله ش کنار نمیاد همیشه باهم دعوا دارن. باید چیکار کنم؟ لطفا من رو راهنمایی کنید؟ یک دنیا ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن26جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام و درود
دوست عزیز وقتی فرزندتون با توسل به راههای نادرست قصد داره به خواسته هاش برسه، به هیچ عنوان به خواسته اش تن ندید. در واقع هر وقت صداش رو بلند میکنه و پرخاشگری میکنه بی توجهی فعال نشون بدید یعنی وانمود کنید نمیبینیدش و صداش رو نمیشنوید. در واقع وقتی شما خواسته های فرزندتون رو ازین راه براورده میکنید دارید بهش یاد میدید که راه رسیدن به خواسته هات این شیوه های نادرسته!
در مورد رابطه با برادرش و بقیه اعضا خانواده قانون براش بگذارید قانون به این معنیه که عواقبی برای کارش در نظر بگیرید، پاداش و تنبیه برای کارش در نظر بگیرید و قاطعانه او را با عواقب مثبت و منفی بد رفتاریش مواجه کنید تا بپذیرد که قانونمند رفتار کند
سرافراز و پایدار باشید