تاثیر آنال س ک س بر ناباروری

سلام. یه مطلبی جایی خوندم اما تا بحال نشنیده بودم. البته کمی نگرانم کرده. چون قصد بارداری دارم و حدود 4 ماه هست که اقدام میکنم اما قاعدگیم خیلی نامنظم شده. تعداد روزها زیاد شده و چهار پنج روز اول فقط لکه های قهوه ای میبینم. آیا آنال س ک س و ریختن منی در مقعد باعث ناباروری میشه؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن30جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر این مسئله از نظر علمی اثبات نشده است موفق باشید