حالت تهوع و ضعف شدید

من خیلی وقته علائمی مثل حالت تهوع شدیددارم بعضی وقتها قبل و بعد از غذا بعضی وقتها موقع حرص خوردن و عصبانیت!!ولی خیلی شدیده و هیچوقت هم بالا نیاوردم!معدم دردمیگیره بعدش هیچ قرصی مصرف نمیکنم اما دوسال پیش دکترعمومی قرصهایی داد که حالمو بدتر میکرد!این هفته اسهال شدید گرفتم همراه باضعف زیاد . رفتم دکتر فقط یه قرص داد و گفت چیز جدی ای نیست اما حالت تهوع من بیشتر شده و همینطور معده دردم و شدیدا ضعف دارم. هرچی میخورم سیر نمیشم ویهو وسط غذا اشتهام میره! و شدیدحالت تهوع میگیرم.اما اسهالم قطع شد!(البته شنا میکنم و آب آلوده استخر خوردم. خودم حس میکنم مسمومیت آب الوده بود) اسم قرص  کوتریموکسازول80!! به هرحال نمیدونم چه دکتری باید برم؟!! خیلی ضعیف شدم

اطلاعات تکمیلی

سن21جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

اگر مشکلتون ادامه دار شده به متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش مراجعه کنید شاید نیاز به اندوسکوپی و بررسی های بیشتر باشد

با احترام