راهکار برای ترک سیگار

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 161 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید
39 سالمه و از 25 سالگی قلیون میکشیدم و حدود 4 سال است که سیگار میکشم  خیلی ناراحتم . میخوام ترک کنم ولی نمیتونم , خواهش میکنم راهنماییم کنید . دندونام و لثه هام داغون شدن . صورتم زشت شده هر شب میگم از فردا حتما میذارم کنار ولی بعد از صبحانه دوباره اقدام به کشیدن میکنم .ممنون از لطفتتون

اطلاعات تکمیلی

سن39جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

سلام دوست گرامی

سیگار كشيدن يكی از رفتارهای آموخته شده هست. فرد سيگاری بنا به استدلال های مختلف مثل: نشانه بزرگ شدن، با كلاس بودن، كاهش فشار عصبی، لاغر شدن و... سيگار كشيدن رو از اطرافيان و جامعه ياد ميگيره.

به جرأت می شه گفت كه ترک كردن سيگار از ترک كردن مواد مخدر مشكلتر هست؛ چون تعداد دفعات پک زدن به سيگار در طول يک روز به طور ميانگين ٢٠٠ پك هست. درحالی كه هيچ ماده مخدری با اين تعداد پک در يک روز مصرف نمی شه.

برای اينكه بتونيد سيگار رو ترک كنيد نياز به زمان بندی و برنامه ريزی داريد.

١-اين فكر درستی نيست كه يک روز صبح از خواب بيدار بشيد و بگيد كه من كلاً سيگار رو كنار گذاشتم، بنا به نياز بدنتون شما وسوسه ميشيد تا سيگار بكشيد؛ پس تو مرحله اول شما روزانه يه نخ از سيگارتون كم كنيد.

٢-مرحله دوم - هم زمان با مرحله اول بايد انجام بشه -اين هست كه سيگار رو بسته ای خريداری نكنيد، بلكه متناسب با برنامه كاهش روزانه به همون  تعداد نخ سيگار خريداری كنيد.

٣- اگه شما واقعاً به سلامتی و خراب شدن پوست و دندون هاتون ايمان داشته باشيد، مطمئن باشيد كه سيگار رو كنار ميگذاريد.

٤- از افراد و محيط هایی كه شما رو تشويق به مصرف ميكنن اجتناب كنيد.

٥- در كل مصرف قهوه و چای رو كم كنيد(مواد حاوی كافيئن  ميل به مصرف نيكوتين رو افزايش ميدن)،

٦- هنگام وسوسه سعی كنيد از آدامس استفاده كنيد

تجربه شما

من 25 سالمه و هشت ساله سیگار میکشم

خیلی خسته شدم دوست دارم ترک کنم

شوهرمم سیگاریه همش تا روشن میکنه منم دلم میخواد