مشکل ستون فقرات و سقط در بارداری

سلام خسته نباشید.من همیشه ستون مهره هام بخصوص قسمت بالایی درد میگیره. تا حالا ارتوپدی نرفتم. چند تا سقط هم داشتم. اگه مشکل ستون فقرات داشته باشم باعث سقط میشه؟ چون پدرمم فرم ستون فقراتشون مشکل داره.

کارمم جوریه بیشتر ایستاده هستم

اطلاعات تکمیلی

سن۲۱جنسیتزنشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

در ستون فقرات مشكلات متعددی وجود دارد و بدون انجام تست های تشخيصی، علائم، علامت ها و عكس های تشخيصی نمیتوان در اين مورد نظر داد.

بهتر است بيشتر پيگير شويد چون برخی مشكلات كمر بر روی اعضا داخلی بدن تاثير منفی ميگذارد و ميتواند سقط ها را علت باشد.

اگر به ارتوپد مراجعه كرديد و مشكل را پيدا كرديد دوباره مطرح كنيد تا اگر توانستم كمک كنم.