با سلام و عرض خسته نباشید .من امروز طبق تاریخ پریودم ۳۷ هفته و ۴ روزمه امروز رفتم سونو دور شکم بچه ۳۵ هفته است .من دیابتی هستم و خیلی مراعات غذایی میکنم هفته دیگه دوشنبه هم تاریخ زایمانمه .میخواستم بدونم تو این ۱ هفته میتونم این مراعات غذایی رو بزارم کنار و هر چی میخوام بخورم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۹جنسیتزنشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با عرض سلام سلامت باشید عزیزم
دلیلتون برای کنار گذاشتن رژیم غذایی چی هستش؟
بهتره از دکتر زنانتون راجع به این مساله سوال کنید قند بالا حتی در هفته آخر بارداری هم خطرناک است و میتواند سلامتی فرزندتون رو به خطر بیندازد.