آزار جنسی در دختر 5 ساله

371 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید، دختر من آزار جنسی شده، توسط آشنا.5 سالشه بطور اتفاقی به من گفت ولی بارها براش توضیح دادم که کسی نباید بهش دست بزنه. الان باید چیکار کنم چطور برخورد کنم با دخترم که تاثیر بدی روش نزاره

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنون از اینکه سوالتون رو با ما در میان گذاشتید
این موضوع بسیار مهم و تاثیر گذار در زندگی فعلی وآینده فرزندتان است پس لطفا نادیده نگیرید .
صرف نظر از اینکه ازار جنسی دخترتان در چه حد بوده ایا اذیت شده به زور انجام شده مدتش چقدر بوده اصلا او را دعوا وسرزنش نکنید این اطمینان را بدهید که کنار او هستید وحمایتش بکنید
گاهی والدین بخاطر ترس از آبرو ریزی ویا حاشیه های بعد که ممکن است پیش بیاید این موضوع را پیگیری نمیکنند به عنوان روانشناس کودک از شما میخواهم که با فردی که مرتکب این موضوع شده برخورد کنید تا هم این اتفاق برای فرد دیگری نیفتد وهم فرزند شما بداند که با فرد خاطی برخورد شده و پدرو مادرش از او حمایت کرده اند و فکر نکند گفتنش هیچ سودی نداشته واون طرف مشکلی براش پیش نیومد
واما در مورد فرزندتان :
بگویید میدانید که او مقصر نیست و از او تشکر کنید که شما را در جریان گذاشته است بگویید اگر دوباره تکرار شد در این مواقع باید بلند داد بزند و فرد بزرگتری را صدا بزند تربیت جنسی وآموزش در این زمینه را باید به کودکتان بدهیدآموزش حریم خصوصی، اعضای خصوصی بدن و مراقبت جنسی به کودک را به موقع شروع کنید. قرار نیست به او آموزش جنسی یا عشقبازی بدهید یا از لذت رابطه جنسی با او صحبت کنید. قرار است به او بیاموزید که چطور از خودش محافظت کند.
مقاله ای که در این مورد نوشته ام را حتما مطالعه کنید تا با اصول و نحوه آموزش به کودک آشنا شوید
اینجا کلیک کنید

تجربه شما

ممنون از پاسختون لطف بزرگی کردید. سپاس

@20mehrbano

خواهش میکنم امیدوارم بتونید این موضوع رو پیگیری کنید و اجازه ندید کسی در این مورد از فرزندتون سوال کند مگر روانشناس کودک که سوال و جوابش هدفمند هست