اقدام به بارداری بعد از سقط

با سلام و خسته نباشید.

من هفته 5 بارداری بودم که با شروع لکه بینی و در نهایت خونریزی دو روزه و بعد لک چند روزه به بارداری خاتمه دادم. آزمایش بتا روز خونریزی 39 بود بعد دو روز 8 شد. روز خونریزی اورژانسی رفتم بیمارستان و برام سونوگرافی واژینال نوشت و آزمایش بتا که در سونوگرافی هیچی دیده نمیشد بعدش فهمیدم که با بتای 39 هیچی مشخص نمیشه نمیدونم چرا سونوگرافی نوشتن برام.

حالا بعدش رفتم پیش دکتر خودم و بهم آسپیرین داد .گفت تا 6 هفته اقدام به بارداری نکنم و دوباره برم پیشش برای معاینه

حالا سوالاتم اینه که آیا آسپیرین خطر نداره و خوردنش الزامی است؟

و اینکه من خیلی دوست دارم زود اقدام کنم و باردار شم ؟

ضمنا طی تحقیقاتی که کردم حدس میزنم بارداری شیمیایی بوده آیا احتمال مجدد بارداری شیمیایی هست ؟ چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن33جنسیتزنشغلشاغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز قرص آسپرین ضد انعقاد خون است اگر آزمایش انعقاد انجام نداده اید  بهتر است زیر نظر پزشک آزمایش انعقاد خون انجام بدهید تا اگر غلظت خون دارید مشخص شده ودر دوران بارداری داروهای مناسب برای شما برای پیشگیری از سقط تجویز شود نگران نباشید باید زیر نظر پزشک برای بارداری اقدام داشته باشید تا دچار مشکل نشوید موفق باشید