کلونوسکوپی و روده تحریک پذیر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 237 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من مراجعه کردم به دکتر گفت باید کلونوسکوپی کنم خیلی میترسم بعدشم نمیدونم کجابرم برا انجامش...شیرازم لطفاراهنمایی کنید لطفا علائم روده تحریک پذیر وبیماری کرون رو بگید

اطلاعات تکمیلی

سن۲۲جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.

تجربه شما

من ۵ ساله که کرون دارم اوایلش خیلی درد داشتم ولی بعد از اینکه کلونوسکوپی انجام دادم و شروع به مصرف قرص کردم خیلی خوب شدم علایمی که داشتم اسهال شدید چند بار در روز دل پیچه و احساس سنگینی در شکم دفع خون و... کلونوسکوپی اصلا درد نداشت چون قبلش بی حس میشی بصورت یه سرم که به دستتون وصل میشه حتما پیگیر بشین چون در عین حال که میتونه دوست بی خطری باشه دشمن بدی هم هست امیدوارم سلامت باشید